Kalajoen Satama hakee uutta toimitusjohtajaa

Meren rannalla valkokattoisia halleja ja satamarakenteita.

Haemme nyt Kalajoen Satama Oy:lle TOIMITUSJOHTAJAA. Tehtävän ytimessä on Kalajoen sataman kasvun vauhdittaminen, kannattavasta liiketoiminnasta vastaaminen sekä alueen kehittäminen merkittäväksi teollisuuden ja logistiikan keskittymäksi.

Raumankarin lähiliikunta- ja leikkipaikan rakennustyöt jatkuvat

Raumankarin lähiliikunta- ja leikkipaikan rakennustyöt jatkuvat viikolla 41 (10.10.2022 alkaen). Pyydämme rauhoittamaan rakennustyömaan siksi aikaa, kunnes kaikki välineet ja turva-alustat on saatu asennettua paikoilleen. Leikkipaikan asennustyöt pyritään saamaan valmiiksi ennen talven tuloa.

Syksyisin terveisin
Kuntatekniikka

Santaholman sahan piipun räjäytys 5.8.2022

Teknisen lautakunnan päätöksen (23.03.2022 § 17) mukaisesti Santaholman sahan entisen voimalan ja savupiipun purku on aloitettu. Videolta pääset katsomaan piipun räjäytyksen ja hallitun kaatumisen.
Varoitus! Videolla kuuluu räjäytyksen aikainen äänimerkki, joten säädä laitteesi äänenvoimakkuus ennen videon katsomista.

Kalajoen terveyskeskuksen A-osan rakennushanke

Kalajoen terveyskeskuksen A-osan hankesuunnittelu on aloitettu syksyllä 2019. Vielä tuolloin ei ollut tiedossa sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtymisestä vuoden 2023 alusta hyvinvointialueille. Soteuudistuksen voimaanpanolain yhteydessä myös investointeihin liittyvää rajoituslakia tarkennettiin.

Kalajoki nousi ykköseksi Seutukaupunkien vetovoimatutkimuksessa

Merenojan yhtenäiskoulu kuvattuna ilmasta taustalla näkyy urheilualueet ja tuulimyllyjä

Kalajoki sijoittui ykköseksi koko Suomen Seutukaupunkien joukossa mitattaessa ulkoisia pehmeitä vetovoimatekijöitä. Ulkoinen pehmeä vetovoima kertoo paikkakunnan imagosta, muuttovetovoimasta sekä vetovoimatekijöistä kuten asuinympäristö, työllisuusmahdollisuudet, koulutusmahdollisuudet, kaupalliset palvelut, matkailutarjonta, kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjonta, turvallisuus, uudistuvuus, keskustan viihtyisyys, vireys sekä ilmapiiri ja fiilis. Ulkoinen pehmeä vetovoimaindeksi rakentuu kunkin seutukaupunkien ulkoisten vastaajien näkemyksistä.