Ilmoitus katusuunnitelman aloittamisesta

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on käynnistänyt yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa katu- ja rakentamissuunnitelman laatimisen maantielle 18031 (Pohjoinen Satamatie) jalankulku- ja pyörätien rakentamisesta välille Puojilahti – Pikku-Mansikka Kalajoen Himangalla. Suunnitelman tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja sujuvuutta.

Marttilantien peruskorjaus jatkuu 5.6.2023

Marttilantien peruskorjaus jatkuu viikolla 23. Viime vuonna kaupunki aloitti rakentamalla hulevesijärjestelmää. Tänä vuonna aloitamme hulevesien ja tien rakennekerrosten vaihdon Pohjankyläntien päästä, josta etenemme kohti Kalajoentietä. Työt jatkuvat koko kesän ja aiheuttavat mm. meluhaittaa, samoin raskaiden ajoneuvojen liikenne tiellä lisääntyy.

Puistot ja yleiset alueet

Luomme omalta osaltamme monipuoliset mahdollisuudet viihtyisään ja turvalliseen ulkoiluun, liikuntaan ja vapaa-aikaan ympärivuotisesti. Viher- ja ulkoilualueiden kunnossa- ja ylläpidosta, veneilyreiteistä, venesatamista sekä yleisistä ulkoilualueista vastaa teknisten palveluiden kuntatekniikan palveluyksikkö. Kentät Puistot ja leikkipuistot …

Yksityistieavustukset 2023

Yksityistieavustuksen saamisen edellytyksenä Yksityistielaki 560/2018 sekä yksityistieavustuksen määräytymisperusteet, Tekninen lautakunta 8.2.2023 § 2

Venepaikkojen varaus ja maksut

Veneilykauden maksut kaudelle 2023 on avattu. Voit käydä vahvistamassa varauksesi tulevalle kaudelle maksamalla venepaikkasi Timmi-järjestelmän kautta 15.4.2023 mennessä. Maksut koskevat tällä hetkellä kaikkia muita paitsi Kekolahden satamassa (laiturit A ja B) olevia varauksia. 

Teknisissä palveluissa avoinna 15 kesätyöpaikkaa

Kesätyöpaikkoja on tarjolla kuntatekniikan viheralueiden- ja liikenne- ja ulkoilualueiden kunnossapitoon sekä tilapalveluille. Toimet ovat määräaikaisia kausityöluontoisia, viikkotyöaika 38,25h. Tehtävien kestot 1 kk-6 kk sopimuksen mukaan.

Kutsu yksityistieiltaan 21.2.2023

Kalajoen kaupunki järjestää infotilaisuuden yksityisteiden vastuuhenkilöille tiistaina 21.2.2023 kello 17:00-18:30 Kalajoen kaupungintalon valtuustosalissa.

Huomio ulkoilijat ja hiihtäjät

Merenojan hiihtoladun ylikulkukäytävän peruskorjaus alkaa viikolla 50. Pyydämme välttämään alueella ylimääräistä liikkumista sekä huomioimaan, ettei hiihtolatua voida tehdä Jussi Jokisen puistolta saakka yhtenäisesti, vaan yhtenäinen latuosuus alkaa ylikulkukäytävän jälkeen. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä. Työ kestää arviolta 01/2023 loppuun saakka.

Kuntatekniikka tiedottaa

Niittytien ja Pirkonsuontien välisen kevyenliikenteen alikulkusilta on todettu huonokuntoiseksi ja se on poistettu väliaikaisesti käytöstä tästä päivästä eteenpäin lisätutkimusten ja korjauksien ajaksi. Kevyenliikenteenväylälle sekä risteävälle kuntopolulle on merkattu kiertotiet maastoon.

Pahoittelut häiriöstä!