Huomio ulkoilijat ja hiihtäjät

Merenojan hiihtoladun ylikulkukäytävän peruskorjaus alkaa viikolla 50. Pyydämme välttämään alueella ylimääräistä liikkumista sekä huomioimaan, ettei hiihtolatua voida tehdä Jussi Jokisen puistolta saakka yhtenäisesti, vaan yhtenäinen latuosuus alkaa ylikulkukäytävän jälkeen. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä. Työ kestää arviolta 01/2023 loppuun saakka.

Kuntatekniikka tiedottaa

Niittytien ja Pirkonsuontien välisen kevyenliikenteen alikulkusilta on todettu huonokuntoiseksi ja se on poistettu väliaikaisesti käytöstä tästä päivästä eteenpäin lisätutkimusten ja korjauksien ajaksi. Kevyenliikenteenväylälle sekä risteävälle kuntopolulle on merkattu kiertotiet maastoon.

Pahoittelut häiriöstä!

Kunnossapidon vastuualueet kesäaikaan

Kesäaikaan keskustelua käydään muun muassa leikkaamattomista nurmialueista, tienvierustoista sekä pusikoituneista ojista. Aina vastuu ei kuitenkaan ole kaupungilla, kuten usein luullaan, vaan kunnossapitotyöt voivat kuulua myös kiinteistön omistajalla tai -haltijalle.

Kalajoen kaupunki hakee kunnossapitotyöntekijää

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden kuntatekniikan yksikkö hakee kunnossapitotyöntekijää ajalle 1.6.2022 - 15.5.2023. Tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavateiden, sekä viher- ja ulkoilualueiden kunnossapito ja rakentamistyöt.

Yksityistieavustukset 2022

Tekniset palvelut logo, jossa viivain ja kynä ristikkäin vaalean sinisellä pohjalla

Yksityistieavustuksen saamisen edellytyksenä, Yksityistielaki 560/2018 sekä yksityistieavustuksen määräytymisperusteet, Tekninen lautakunta 19.1.2022 § 4