Tilusjärjestelyselvityksen tekeminen -tilaisuus 30.11.2022

Kuva: Pahkala-Pernu kyläyhdistys

Kutsumme teidät tilaisuuteen, jossa käsitellään tilusjärjestelyselvityksen tekemistä Kalajoen Kärkisen, Pahkalan, Torvenkylän ja Rahjankylän alueilla. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 30.11.2022 kello 13.00 - Kalajoen kaupungintalon valtuustosalissa, Kalajoentie 5. Kahvit klo 12.30 tarjolla.

Kalajoen yrittäjäpalkinnot vuonna 2022

Kukkakimppu.

Kalajoen vahvaa yrityskulttuuria huomioidaan vuosittain tuomalla esiin ja palkitsemalla ansioituneita yrityksiä. Tänä vuonna Kalajoen kaupunki palkitsi Vuoden yrityksenä Vähäsarja Oy:n, Vuoden maaseutuyrityksenä Virpi ja Juha Mannisen sekä Matkailumajakka-palkinnolla Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy:n. Lisäksi Kalajoen Yrittäjät ry palkitsi yrittäjäpalkinnolla Tekoa Oy:n ja Himangan Yrittäjät ry Veljekset Kuusisto Oy:n.

Maatilojen varautuminen -koulutus Pyhäjoella 15. – 16.11.2022

Nainen sammuttaa tulipaloa

Koulutuspäivien tavoitteena on löytää käytäntöön soveltuvia vastauksia kysymyksiin, kuinka toimitaan, jos vaikkapa sähköt katkeavat pakkasella, vedentulo ehtyy, myrsky repii paikkoja, tietoliikenneyhteydet katkeavat, tulipalo vaurioittaa tuotantorakennuksia tai vakava eläintauti iskee ja kuinka näistä aiheutuvia vahinkoja voidaan ennaltaehkäistä.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki yhteistoiminta-alueen kuntien maatalousyrittäjät niin miehet kuin naiset sekä maatalouslomittajat.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 14 / 2022

Ruoho pakkausyön jälkeen

KaSi:n uutiskirjeestä 14 / 2022 löydät muistutuksen ympäristökorvauksen syysilmoituksen jättämisestä sekä ajankohtaista tietoa tukien tavoitteellisista maksuaikatauluista ja koulutuksista, tilaisuuksista ym.