KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 11 / 2023

Ruoho pakkausyön jälkeen

KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa maatilojen kehittämisavustuksista, ympäristösitoumuksen ilmasto- ja ympäristökoulutuksesta, syysilmoituksen jättämisestä, talviaikaisesta kasvipeitteisyydestä, tilaisuuksista ja koulutuksista ym.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 10 / 2023

Mies viljapellolla

KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa syksyllä tehtävistä lohkojen tms. toimenpiteistä, tilaisuuksista sekä maatiloille myönnettävistä kehittämisavustuksista, maatalousyrittäjien vuosilomien hakemisesta ym.

Hilman lähiruokatori la 26.8.2023

Valkosipuleita

Hilman lähiruokatori Kalajoen Hiekkasärkillä, Hilmantorilla lauantaina 26.8.2023 klo 10.00 - 14.00.

Lähiruokatorilla on esillä paikallisia ja lähialueen tuotteita. Myynnissä on mm. paistettuja muikkuja, makkaraa, burgereita, vihanneksia, leipomotuotteita, kuivaruoka-aterioita, hunajaa, valkosipulia, öljyhampputuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja yrttisaippuaa.

Tiedote lintuinfluenssasta Kalajoella

Kukko

Kalajoki-Siikajoki-akselilla ei ole todettuja lintuinfluenssatapauksia linnuissa tai turkistarhoilla, mutta tilannetta seurataan aktiivisesti ja Ruokavirasto suosittelee siipikarjan ja kotieläimenä pidettävien lintujen sisälläpitoa koko Suomessa.

Miten toimia, jos epäilet linnun kuolleen lintuinfluenssaan

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 7 / 2023

Kevätkukka, keltainen kukka

KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät tietoa maataloustoimistojen aukioloajoista hakuaikana, ohjeet peltolohkojen muutoksista, kasvinsuojeluruiskujen testausajoista, kasvinsuojelututkinnosta verkossa sekä Reilu Teko lannoitesäkkikeräyksestä 2023.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 6 / 2023

Lehmä laitumella

Viljelijätukihaku on Ruokaviraston Vipu-palvelussa auennut ja tuet haetaan 15.6. mennessä. KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät tukihaun perustiedot sekä tietoa kahdesta järjestettävästä Teams -koulutuksesta.