Nuvaxovid-koronarokotetta saatavilla Kalajoella

Olemme tilanneet Kalajoelle Novavaxin Nuvaxovid-koronarokotetta ensimmäisen 10 rokotteen erän. Rokoteampullista tulee 10 rokotetta ja ne on käytettävä 6 tunnin kuluessa avaamisesta. Tämän vuoksi pyydämmekin rokotetta haluavia olemaan yhteydessä puhelinnumeroon 044 4691 535 sopivan päivän järjestämiseksi.

Koronatiedote 3.3.2022

Koronatiedotus

Altistuneiden karanteeneista luovutaan. Koronavirustartuntoja on edelleen paljon, vaikka kaikkia tartuntoja ei testein todenneta.

Kalajoella käynnistetään kotisairaalatoiminta 1.3.2022

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Vuosia suunniteltu kotisairaalatoiminta käynnistyy vihdoin Kalajoella! Toiminta pyörii joka päivä aamusta iltaan kello 8-21. Myöhemmin on tarkoitus järjestää hoitoa ympärivuorokautisesti. Toimialueena on koko Kalajoen kaupunki ja Merijärven kunta. Kotisairaala toimii myös matalan kynnyksen konsultaatiotukena Kalajoen ja Merijärven alueen hoitotyössä virka-ajan ulkopuolella.

Koronatilanne 19.1.2022

Koronatiedotus

Koronatartuntojen tilannekuva on edellisten viikkojen kaltainen. Tartuntoja todetaan n. 10 kpl päivittäin. Uusien ohjeistusten myötä testausmäärät ovat laskeneet olennaisesti, mikä vaikuttaa todettuihin tapausmääriin.