Kalajoen koirapuisto on avattu

Kalajoen ensimmäinen osallistuvan budjetoinnin hanke on valmistunut. Toivotamme kaikki koiraihmiset koirineen sekä mahdolliset tulevat koiraihmiset tervetulleeksi tutustumaan uuteen puistoon! Puisto sijaitsee Kalajoen keskustassa Jussi Jokisen puiston vieressä, osoitteessa Kenttätie.

Kysely Kalajoen kulttuuritoiminnasta on nyt avoinna!

Taaperoikäinen lapsi Havulan kartanon pihapiirissä, kaivon pumpun vieressä

Kulttuuri- ja nuoriso-ohjelma 2023-2027 kokoaa Kalajoki Akatemian kulttuuri – ja nuorisotoiminnan suuntaviivat ja tavoitteet seuraavan viiden vuoden suunnitelmakauden pohjaksi. Ohjelmaa on valmisteltu sekä henkilökunnan että kuntalaisten kanssa tapaamisissa, teemallisissa kohtaamisissa ja vaikuttajaryhmissä. Laajempi kuntalaisten vaikuttamismahdollisuus kulttuuriohjelmaan toteutetaan sähköisen kyselyn avulla.

ETSIMME YRITYSASIANTUNTIJAA

yritysneuvoja työssä

Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta yrittäjyydestä. Kalajoki on viihtyisä asuinpaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä turvallisen ja luonnonkauniin elinympäristön. Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on saavuttanut viimeisimmissä Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla. Yhteistyö paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa on aktiivista ja vahvaa.

Laskentasihteeriksi taloushallintoon

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Laskentasihteerin monipuolisessa tehtävässä osallistut talouden suunnitteluun ja talouden tavoitteiden asetantaan. Talouden raportointi ja sen kehittäminen ovat tehtävässä olennaisessa roolissa.