Huomio syyslomalaiset ja muut Siiponjoen luontopolulla liikkuvat

Siiponjoen luontopolun varrella on menossa kunnostustyöt. Reitistön varrella saattaa paikoitellen olla hakekuormia ja kalustoa työn touhussa. Mikäli näet luontopolun varrella työkoneita sekä työmiehiä, annathan heille työskentelyrauhan ja huomioit heidät polulla liikkuessasi.

Pahoittelemme häiriötä!

Kalajoen kaupunki hakee kunnossapitotyöntekijää

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden kuntatekniikan yksikkö hakee kunnossapitotyöntekijää ajalle 1.6.2022 - 15.5.2023. Tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavateiden, sekä viher- ja ulkoilualueiden kunnossapito ja rakentamistyöt.

Suositukset ja rajoitukset Kalajoella 26.11.-25.12.2021

Koronatiedotus

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Toimijat voivat järjestää yli 20 henkilön tilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi.

15 uutta koronatartuntaa

Koronatiedotus

Kalajoella on todettu 15 uutta koronatartuntaa viikonlopun aikana. Kaikki tartunnan saaneet ja altistuneet on kontaktoitu, eikä yleistä vaaraa ole.

18 uutta koronatartuntaa Kalajoella

Koronatiedotus

Kaikkia 17.10.2021 noin kello 14.30-19 Kalajoen jäähallilla olleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkasti oireitaan ja hakeutumaan välittömästi koronatestiin pienimmissäkin oireissa, vaikka olisit jo rokotettu.