Huomio veneilijät

Teknisen lautakunnan hyväksymän järjestyssäännön mukaan veneilykausi on vuosittain 15.5-30.9. Keskuskarin satamaa tullaan laajentamaan uudeksi Marinan vierasvenesatamaksi ja työt ovat jo käynnissä. Tästä syystä Keskuskarin venesataman tulee olla veneistä tyhjä 1.10.2023, jotta Marinan vierasvenesataman rakentaminen saadaan turvallisesti etenemään.

Hilman lähiruokatori la 26.8.2023

Valkosipuleita

Hilman lähiruokatori Kalajoen Hiekkasärkillä, Hilmantorilla lauantaina 26.8.2023 klo 10.00 - 14.00.

Lähiruokatorilla on esillä paikallisia ja lähialueen tuotteita. Myynnissä on mm. paistettuja muikkuja, makkaraa, burgereita, vihanneksia, leipomotuotteita, kuivaruoka-aterioita, hunajaa, valkosipulia, öljyhampputuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja yrttisaippuaa.

Tiedote lintuinfluenssasta Kalajoella

Kukko

Kalajoki-Siikajoki-akselilla ei ole todettuja lintuinfluenssatapauksia linnuissa tai turkistarhoilla, mutta tilannetta seurataan aktiivisesti ja Ruokavirasto suosittelee siipikarjan ja kotieläimenä pidettävien lintujen sisälläpitoa koko Suomessa.

Miten toimia, jos epäilet linnun kuolleen lintuinfluenssaan

Huomio syyslomalaiset ja muut Siiponjoen luontopolulla liikkuvat

Siiponjoen luontopolun varrella on menossa kunnostustyöt. Reitistön varrella saattaa paikoitellen olla hakekuormia ja kalustoa työn touhussa. Mikäli näet luontopolun varrella työkoneita sekä työmiehiä, annathan heille työskentelyrauhan ja huomioit heidät polulla liikkuessasi.

Pahoittelemme häiriötä!

Kalajoen kaupunki hakee kunnossapitotyöntekijää

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden kuntatekniikan yksikkö hakee kunnossapitotyöntekijää ajalle 1.6.2022 - 15.5.2023. Tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavateiden, sekä viher- ja ulkoilualueiden kunnossapito ja rakentamistyöt.