Preparing for power cuts

taskulamppu

This page contains information on how to prepare for potential power cuts this winter.
We will issue a notification in case of a power cut in Kalajoki, if we receive information about it sufficiently in advance.

Etsimme sairaanhoitajaa kotisairaalaan

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Kalajoen ja Merijärven alueen kotisairaala on käynnistynyt vuonna 2022. Yksikkö tarjoaa kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa vaihtoehtona osastohoidolle. Kotisairaalan työhön kuuluu mm. suonensisäiset antibioottihoidot ja leikkausten jälkeiset vaativat haavanhoidot sekä saattohoito.

Koronatiedote 3.3.2022

Koronatiedotus

Altistuneiden karanteeneista luovutaan. Koronavirustartuntoja on edelleen paljon, vaikka kaikkia tartuntoja ei testein todenneta.

Nuorten kesätyöseteli

Käsi tietokoneen näppäimistöllä.

Seteleitä on rajoitettu määrä (80 kpl). Hakemuksia voi jättää 1.3.23 alkaen ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Kesätyöseteleitä jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Kesätyösetelin hakeminen Kuka kesätyösetelin saa? Voit saada setelin, jos olet …

Koronatilanne 5.1.2022

Koronatiedotus

Koronatartuntoja todetaan Kalajoella tällä hetkellä päivittäin noin 6-16 kpl. On todennäköistä, että omikronvariantti on levinnyt myös meille.

Suositukset ja rajoitukset Kalajoella 26.11.-25.12.2021

Koronatiedotus

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Toimijat voivat järjestää yli 20 henkilön tilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi.

Koronatilanne 13.12.2021

Koronatiedotus

Kalajoella on tällä hetkellä koronavirustartunnan vuoksi eristyksessä n. 20 henkilöä. Suurimmalla osalla tartunta on todettu viime viikon loppupuoliskolla. Karanteenissa on altistumisen vuoksi samoin n. 20 henkilöä.