Etsimme projektipäällikköä Rekryopo-hankkeeseen

Henkilöt neuvottelevat kahvipöydässä. Ilmapiiri on positiivinen.

Kalajoelle töihin? Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta ja vahvasta yrittäjyydestä. Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki ja on saavuttanut Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa
parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla.

RekryTori Kohtaamispaikka Loistossa 1.3.2023 klo 11-15

Tervetuloa RekryTorille keskiviikkona 1.3.2023 klo 11-15

Kalajoen kaupungin yrityspalvelut, työllisyyspalvelut sekä työllisyyspalveluiden Ohjaamo ja Virtaamo -hanke järjestävät palvelualojen rekrytapahtuman  RekryTorin Kohtaamispaikka Loistossa, Kalajoella keskiviikkona 1.3. klo 11–15. Tapahtuman tarkoituksena on järjestää kohtaamispaikka työtä tarjoaville ja työtä etsiville, sekä tarjota tietoa opiskelumahdollisuuksista.

Kunnaneläinlääkärin virka

hiekalle piirretty kartta Suomesta Kalajoki merkitty pienellä leikkilaivalla

Haemme Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen pohjoisosaan Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien muodostamalle toimialueelle
KUNNANELÄINLÄÄKÄRIÄ 1 vakituiseen virkaan ja 1 määräaikaista sijaista, satunnaiseksi tai säännöllisemmäksi päivystäjäksi tai kesätyöhön.

USEITA LÄHIHOITAJAN TYÖPAIKKOJA

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Kalajoen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana 9 lähihoitajan tointa, joista 3 kotihoidossa, 4 asumispalveluissa ja 2 resurssihenkilöstössä.

Kalajoki nousi ykköseksi Seutukaupunkien vetovoimatutkimuksessa

Merenojan yhtenäiskoulu kuvattuna ilmasta taustalla näkyy urheilualueet ja tuulimyllyjä

Kalajoki sijoittui ykköseksi koko Suomen Seutukaupunkien joukossa mitattaessa ulkoisia pehmeitä vetovoimatekijöitä. Ulkoinen pehmeä vetovoima kertoo paikkakunnan imagosta, muuttovetovoimasta sekä vetovoimatekijöistä kuten asuinympäristö, työllisuusmahdollisuudet, koulutusmahdollisuudet, kaupalliset palvelut, matkailutarjonta, kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjonta, turvallisuus, uudistuvuus, keskustan viihtyisyys, vireys sekä ilmapiiri ja fiilis. Ulkoinen pehmeä vetovoimaindeksi rakentuu kunkin seutukaupunkien ulkoisten vastaajien näkemyksistä.