Puistot ja yleiset alueet

Luomme omalta osaltamme monipuoliset mahdollisuudet viihtyisään ja turvalliseen ulkoiluun, liikuntaan ja vapaa-aikaan ympärivuotisesti. Viher- ja ulkoilualueiden kunnossa- ja ylläpidosta, veneilyreiteistä, venesatamista sekä yleisistä ulkoilualueista vastaa teknisten palveluiden kuntatekniikan palveluyksikkö. Kentät Puistot ja leikkipuistot …

Teknisissä palveluissa avoinna 15 kesätyöpaikkaa

Kesätyöpaikkoja on tarjolla kuntatekniikan viheralueiden- ja liikenne- ja ulkoilualueiden kunnossapitoon sekä tilapalveluille. Toimet ovat määräaikaisia kausityöluontoisia, viikkotyöaika 38,25h. Tehtävien kestot 1 kk-6 kk sopimuksen mukaan.

Akatemian tapahtumat keväällä 2023

Ämpäreitä ja lapioita lumella.

Kalajoki Akatemia järjestää tapahtumia muun muassa eri teemaviikoilla kevään 2023 aikana. Päivitämme tälle sivulle tarkempia ajankohtia ja lisätietoja niiden varmistuttua.

Huomio ulkoilijat ja hiihtäjät

Merenojan hiihtoladun ylikulkukäytävän peruskorjaus alkaa viikolla 50. Pyydämme välttämään alueella ylimääräistä liikkumista sekä huomioimaan, ettei hiihtolatua voida tehdä Jussi Jokisen puistolta saakka yhtenäisesti, vaan yhtenäinen latuosuus alkaa ylikulkukäytävän jälkeen. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä. Työ kestää arviolta 01/2023 loppuun saakka.

Kuntatekniikka tiedottaa

Niittytien ja Pirkonsuontien välisen kevyenliikenteen alikulkusilta on todettu huonokuntoiseksi ja se on poistettu väliaikaisesti käytöstä tästä päivästä eteenpäin lisätutkimusten ja korjauksien ajaksi. Kevyenliikenteenväylälle sekä risteävälle kuntopolulle on merkattu kiertotiet maastoon.

Pahoittelut häiriöstä!