Kalajoen kaupungin viemärilaitos tiedottaa

Plassin alueen pumppaamolla on jouduttu huoltamaan pumppuja lyhyen ajan sisällä neljä (4) kertaa. Huollon syyksi on jokaisella kerralla ilmennyt viemäriin laitettu vaippa, mikä on tukkinut pumppaamon.

Tiedote katselmuksista Pitkäsenkylällä

Tekniset Palvelut

Pitkäsenkylän runkoviemärin rakentaminen on edennyt suunnitelmien mukaan. Olemme kuitenkin törmänneet pintakallioon, mutta meidän pojat menee läpi vaikka harmaan kiven. Tästä johtuen suoritamme lähikiinteistölle kiinteistökatselmuksia ensi viikon aikana.

Tiedote kiinteistöille

Tekniset palvelut logo, jossa viivain ja kynä ristikkäin vaalean sinisellä pohjalla

Kinkun paisto lähenee ja kinkkurasvojen hävittäminen tulee ajankohtaiseksi. Huomioithan, että paistorasvat eivät kuulu viemäriin. Rasva on lämpimänä juoksevaa, mutta muuttuu jäähtyessään kovaksi, jolloin se kiinnittyy viemäriputkistoon ja aiheuttaa tukoksen. Viemäritukos syntyy yleensä jo kiinteistön alapuolisiin osiin, joten putkiston avaaminen tarvitsee ammattilaisapua, viemärin avaamisesta syntyneet kustannukset kuuluvat pääsääntöisesti kiinteistölle.

Suositukset ja rajoitukset Kalajoella 26.11.-25.12.2021

Koronatiedotus

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Toimijat voivat järjestää yli 20 henkilön tilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi.