RekryTori Kohtaamispaikka Loistossa 1.3.2023 klo 11-15

Tervetuloa RekryTorille keskiviikkona 1.3.2023 klo 11-15

Kalajoen kaupungin yrityspalvelut, työllisyyspalvelut sekä työllisyyspalveluiden Ohjaamo ja Virtaamo -hanke järjestävät palvelualojen rekrytapahtuman  RekryTorin Kohtaamispaikka Loistossa, Kalajoella keskiviikkona 1.3. klo 11–15. Tapahtuman tarkoituksena on järjestää kohtaamispaikka työtä tarjoaville ja työtä etsiville, sekä tarjota tietoa opiskelumahdollisuuksista.

Etsimme yrityspalvelupäällikköä

Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on saavuttanut viimeisimmissä Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla. Yhteistyö paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa on aktiivista ja vahvaa.

Kalajoen seudun yrityspalveluiden uutiskirje joulukuu 2022

Yrityspalvelut Kalajoki

Uutiskirje sisältää ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. hankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Uutiskirjeissä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita, yrityksille suunnattuna.