KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 11 / 2023

Ruoho pakkausyön jälkeen

KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa maatilojen kehittämisavustuksista, ympäristösitoumuksen ilmasto- ja ympäristökoulutuksesta, syysilmoituksen jättämisestä, talviaikaisesta kasvipeitteisyydestä, tilaisuuksista ja koulutuksista ym.

Yritysasiantuntija VATUPASSI-hankkeeseen

ihmisiä pöydän äärellä suunnittelemassa

Etsimme tiimiimme Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen VATUPASSI – Vastuullinen tulevaisuus -hankkeeseen positiivista, innostunutta ja osaavaa yritysasiantuntijaa
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2024 – 31.3.2026.

KaSi maaseutupalveluiden uutiskirje 10 / 2023

Mies viljapellolla

KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa syksyllä tehtävistä lohkojen tms. toimenpiteistä, tilaisuuksista sekä maatiloille myönnettävistä kehittämisavustuksista, maatalousyrittäjien vuosilomien hakemisesta ym.

Etsimme projektipäällikköä Rekryopo-hankkeeseen

Henkilöt neuvottelevat kahvipöydässä. Ilmapiiri on positiivinen.

Kalajoelle töihin? Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta ja vahvasta yrittäjyydestä. Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu. Kalajoki on Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki ja on saavuttanut Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa
parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla.

Hilman lähiruokatori la 26.8.2023

Valkosipuleita

Hilman lähiruokatori Kalajoen Hiekkasärkillä, Hilmantorilla lauantaina 26.8.2023 klo 10.00 - 14.00.

Lähiruokatorilla on esillä paikallisia ja lähialueen tuotteita. Myynnissä on mm. paistettuja muikkuja, makkaraa, burgereita, vihanneksia, leipomotuotteita, kuivaruoka-aterioita, hunajaa, valkosipulia, öljyhampputuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja yrttisaippuaa.

Tiedote lintuinfluenssasta Kalajoella

Kukko

Kalajoki-Siikajoki-akselilla ei ole todettuja lintuinfluenssatapauksia linnuissa tai turkistarhoilla, mutta tilannetta seurataan aktiivisesti ja Ruokavirasto suosittelee siipikarjan ja kotieläimenä pidettävien lintujen sisälläpitoa koko Suomessa.

Miten toimia, jos epäilet linnun kuolleen lintuinfluenssaan