Palveluohjaaja-kokki haussa vakituiseen toimeen

Palveluohjaaja-kokin tehtäviin kuuluu ruokapalveluiden palveluohjaajan tehtävät (n.40%) ja erilaiset keittiötehtävät (n. 60%) kaupungin eri kohteissa.

Haussa oleva palveluohjaaja-kokin toimi on kokoaikainen ja se täytetään vakituisesti 16.12.2019 alkaen. Tehtäviin kuuluu mm. työvuorolistojen suunnitteluun liittyvät tehtävät ja työsopimusten valmistelu. Henkilöstön sijaisjärjestelyt keittiö- ja yhdistelmäkohteiden osalta, tarvittaessa sijaistaminen sekä rekrytointiin osallistuminen. Keittiöiden laadun valvonta ja omavalvontaan liittyvät asiat sekä ostolaskujen asiatarkastus.

Kelpoisuusehtona on Catering-alan perustutkinto/kokin koulutusohjelma tai vastaava aikaisempi koulutus sekä keittiöalan esimieskoulutus tai ravitsemisalan restonomin (AMK) tutkinto. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi.

Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoa. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työkokemus isossa tuotantokeittiössä työskentelystä, esimiestyöstä, Titania-työvuoro suunnitteluohjelman osaamisesta sekä Jamix Ruokatuotanto- tuotannonohjausjärjestelmän osaamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

 

Lue lisää tehtävästä www.kuntarekry.fi ja tehtävään 15.11.2019 klo 15 mennessä.