Etsimme palvelutyöntekijöitä Satumajakan ja Mainingin palvelukeittiöille

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee palvelukseensa

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen toimeen ja PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen, osa-aikaiseen 60% toimeen 12.4.2021 alkaen.

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen toimeen 12.4.2021 alkaen

Alkusijoituspaikka on Himangalla toimiva päiväkoti Satumajakan palvelukeittiö.

Työaikamuotona on yleistyöaika ja työpäivät maanantaista perjantaihin. Viikkotyöaika on 38,25 h.

Palvelutyöntekijä vastaa itsenäisesti Päiväkoti Satumajakan ruokapalveluiden tuottamisesta päiväkodin 65 asiakkaalle. Työntekijä vastaa aamu- ja välipalojen valmistamisesta, energialisäkkeiden ja salaattien valmistamisesta, lounasruokien kuumentamisesta ja/tai kypsentämisestä sekä huolehtii tarvittavat erityisruokavaliot.

Tehtäviin kuuluu myös ateria- ja muiden elintarviketilausten tekeminen keskuskeittiö Merrasta, omavalvontaan liittyvät tehtävät, asiakaspalvelutehtävät, keittiön puhtaanapito ja astiahuolto. Kelpoisuusehtona on Ravintola- ja catering-alan perustutkinto / kokki tai muu vastaava keittiöalan koulutus sekä hygieniapassi.

Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työkokemus laitoskeittiössä katsotaan eduksi.

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen, osa-aikaiseen 60% toimeen 12.4.2021 alkaen

Alkusijoituspaikka on Himangalla toimiva palvelukeskus Mainingin palvelukeittiö.

Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää jaksotyötä, jossa keskimääräinen viikkotyöaika on 22,95 h. Lisätyön mahdollisuus työntekijöiden lomitusten aikana.

Tehtäviin kuuluu ateriapalveluiden tuottaminen Himangan palvelukeskuksen asukkaille, henkilöstölle ja kotona asuville ikäihmisille, jotka käyvät ruokailemassa palvelukeskuksessa. Keittiöltä toimitetaan arkisin lounasruoka myös kahteen päivähoidon palvelukeittiöön sekä asumispalveluiden ja toimintakeskuksen asiakkaille.

Tehtäviin kuuluu ruuanvalmistukseen liittyvien tehtävien lisäksi mm. asiakaspalvelua, puhtaanapitoa ja astiahuoltoa. Kelpoisuusehtona on Ravintola- ja catering-alan perustutkinto / kokki tai muu vastaava keittiöalan koulutus sekä hygieniapassi.

Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoja. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työkokemus laitoskeittiössä katsotaan eduksi.

Hakemukset ja lisätiedot

Hakemukset ainoastaan sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakuaika 15.3.2021, klo 15.00 saakka. Haastatteluun valittujen tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Paula Kumpula, paula.kumpula@kalajoki.fi, p. 044 4691 318.