Perhepäivähoitajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee Kalajoen alueelle

OMASSA KODISSA TYÖSKENTELEVÄÄ perhepäivähoitajaa

vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen. Hakuaikaa jatkettu 18.2.21 saakka

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Ennen työsuhteen alkamista koti tullaan tarkastamaan.

Toivomme hakijalta perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuva sosiaalialan tutkinto. Ennen tehtävän vastaanottamista työntekijän on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Palkka KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään hakeminen

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.2.2021 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, puh. 044 4691 848 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, puh. 044 4691 263, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.