Perhepäivähoitajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa Kalajoen alueelle haettavana

OMASSA KODISSA TYÖSKENTELEVÄ PERHEPÄIVÄHOITAJA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Ennen työsuhteen alkamista koti tullaan tarkastamaan.

Toivomme hakijalta perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa. Ennen tehtävän vastaanottamista työntekijän on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 13.7.2020 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja antavat viikolla 27 varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, puh. 044 4691 848 ja viikolla 28-29 vs. varhaiskasvatusjohtaja Maria Pentinmikko, puh. 044 4691 263, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.