Petri Nikupeteri Kalajoen Satama Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.4.2020

Petri Nikupeteri

Kalajoen Satama Oy:n hallitus on kutsunut Petri Nikupeterin Kalajoen Satama Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Nikupeteri ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1.4.2020 alkaen.

Aiemmin Nikupeteri työskennellyt kaupallisena johtajana Kalajoen satama Oy;n palveluksessa sekä useissa logistiikan johtotehtävissä Outokumpu Oy,n palveluksessa.

Kalajoen Satama on määrätietoisesti kehittänyt toimintaansa ja infraa useiden vuosien ajan. Viimeisimpänä investointina uuden laiturin rakentaminen, joka mahdollistaa laivojen saumattoman palvelun satamassa. Satama on tärkeä Kalajoen kaupungille ja alueen yrityselämälle.

Kaupunki onkin määrätietoisesti tukenut sataman toimintaa ja ollut edesauttamassa sataman kasvua. Satamassa toimii kaksi kokenutta operaattoria, Rahjan Huolinta Oy ja Oy Blomberg Stevedoring Ab. Yhdessä operaattoreiden kanssa Satamalla on tulevaisuudessakin mahdollisuudet tukea Kalajoen kaupungin ja koko seutukunnan kasvua.

Kalajoen satama on merkittävä Perämeren sahatavaran vientisatama, joka nykyisellään voi tarjota reitit ympäri maailman konttiliikenteen turvin. Satamalla on sahatavaran ohella kokemusta irtolastiliikenteestä ja suurten projektilastien käsittelystä tarjoten näin ollen toimivan kuljetusyhteyden myös alueen suurhankkeiden tarpeisiin. Merkittävä osa sataman liikennettä on agri-bulk materiaalit varsinkin tuontiliikenteen osalta.

Kalajoen Satama pyrkii toimimaan tehokkaasti ja joustavasti sekä palvelemaan asiakaslähtöisesti.
Toimitusjohtaja Petri Nikupeteri on tavoitettavissa puhelimitse, vallitsevien olosuhteiden vuoksi, haastatteluja varten.

 

Kuva: Kalajokiseutu-lehti

 

Lisätietoja

Kalajoen Satama Oy
Petri Nikupeteri
Toimitusjohtaja
Puh. 044 4691 358
Jukka Puoskari
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 044 469 1200

www.portofkalajoki.fi