Praktikkoeläinlääkärin virka Kalajoella

hiekalle piirretty kartta Suomesta Kalajoki merkitty pienellä leikkilaivalla

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella (Kalajoki, Merijärvi, Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki) on haettavana praktikkoeläinlääkärin virka Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen alueelle. Virkaan voidaan valita myös kaksi osa-aikaista (50 % + 50 %) viranhaltijaa.

Tehtäviin kuuluu hyöty- ja pieneläinpraktiikka (ei viranomaistehtäviä). Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Päivystystiheys on joka neljäs viikonloppu ja yksi arki-ilta viikossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja tyydyttävä suomen kielen taito. Kiinnitämme valinnassa huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen.

Työ edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kalajoen kaupungin yhteistoiminta-alueella työskentelee 7 praktikkoeläinlääkäriä ja kaksi valvontaeläinlääkäriä.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n, TVA:n ja Lääkärisopimuksen mukaan. Peruspalkka on  2 535 €/kk. Päivystyskorvaus on 1,5-2 kertainen verrattuna lääkärisopimuksessa mainittuun korvaukseen.

Virka täytetään 21.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan ja täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukset tulee jättää osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Mikäli haet työpaikkaa Suomen ulkopuolelta, voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella
Kalajoen kaupunki
Kirjaamo
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki
Finland
tai lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kalajoki.fi

Hakuaika päättyy perjantaina 10.12.2021 klo 15.00.

Lisätietoja virasta antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Inkeri Eronen, puh: 044-4691 460, sähköposti: inkeri.eronen@kalajoki.fi

 

Kalajoki on n 12 400 asukkaan vireä merellinen kaupunki, joka tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Tutustu paremmin Kalajokeen videoiden avulla ja lähde mukaan elämään viiden tähden elämää!