Psykologiksi Kalajoelle

Kalajoen kaupunki hakee kahta reipasta ja innostunutta psykologia; perheneuvontaan sekä kouluille

Etsimämme psykologi on yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön työntekijä, joka työskentelee ensisijaisesti kouluilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Hakijalta toivotaan kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja erityisesti koulupsykologisesta työstä tutkimuksineen. Työn hoitamisen edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus.

Viran palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Ängeslevä, p. 044-4691 552, sari.angesleva@kalajoki.fi

Hakemukset lähetetään 23.6.2017 klo 15 mennessä http://www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

 

Toinen etsimämme psykologi toimiin ensisijaisesti perheneuvonnassa, jossa tehtäviisi kuuluvat psykologiset tutkimukset, ohjaus ja neuvonta sekä yhteistyö perheiden ja verkoston kanssa. Teet myös yhteistyötä psykologikollegan kanssa sekä olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista. Millaisia muita tehtäviä työsi voisi pitää sisällään, on kiinni sinusta! Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät lopullisen työnsisältösi. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava ja vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen psykologin työhön!

Tehtävä edellyttää laillistetun psykologin pätevyyttä (L 559/1994). Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTes:n mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044-4691 552, sari.angesleva@kalajoki.fi

Miten haet työpaikkaa? Hakemukset lähetetään 23.6.2017 klo 15 mennessä http://www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Työn aloitus 1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.