Puheterapeutti

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on 31.5.2019 klo 15.00 mennessä haettavana PUHETERAPEUTIN toimi. Toimi täytetään sopimuksen mukaan.

Puheterapia painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheen ja kielen kehityksen tutkimiseen ja kuntoutukseen. Tämän lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat ja sieltä kotiutuneet asiakkaat. Puheterapeutti tekee yhteistyötä kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM). Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä lasten, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus palkkatoivomuksineen 31.5.2019 klo. 15.00 mennessä osoitteessa  www.Kuntarekry.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski, puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.