Taloyhtiöiden muovipakkausten erilliskeräys laajenee

Muovia laitetaan keräysastiaan

Vestia Oy:n taloyhtiöitä koskeva muovipakkausten erilliskeräys laajenee huhtikuussa koko Vestian toimialueelle. Uusina kuntina keräyksen piiriin liitetään Alavieska, Himanka, Merijärvi, Pyhäjoki, Sievi ja Toholampi. Ilmoittautuminen keräykseen on käynnissä.

Ilmoita taloyhtiö mukaan muovipakkausten erilliskeräykseen viimeistään 28.2.

Kaikki Vestian toimialueen taloyhtiöt paikkakunnasta riippumatta voivat ilmoittautua mukaan huhtikuussa laajentuvaan muovipakkausten erilliskeräykseen.

Taloyhtiön voi ilmoittaa mukaan keräykseen osoitteessa webropol.com/s/vestia-muovinkerays tai ottamalla yhteyttä Vestian asiakaspalveluun p. (08) 410 8700 / asiakaspalvelu@vestia.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.2.2022.

Vestia toimittaa muovipakkausten keruuastiat veloituksetta taloyhtiöihin maaliskuun aikana. Muovipakkausjätteen tyhjennyshinnat löytyvät Vestian verkkosivuilta: https://www.vestia.fi/hinnasto/jateastioiden-tyhjennykset/

Muovipakkauksia kerätään jo 457 taloyhtiöstä Vestian toimialueella

Vestia on laajentanut taloyhtiöiden muovipakkausten erilliskeräystä vaiheittain toimialueellansa. Helmikuussa 2020 keräys aloitettiin Kalajoella (pl. Himanka), Nivalassa ja Ylivieskassa. Tammikuussa 2021 keräys laajeni Haapajärvelle, Haapavedelle, Kannukseen ja Oulaisiin, ja tammikuussa 2022 edelleen Kärsämäelle, Pyhäjärvelle, Pyhännälle ja Siikalatvalle. Tällä hetkellä keräyksessä on mukana yhteensä 457 taloyhtiötä.

Lisätietoja:

asiakaspalvelu / asiakaspalvelu@vestia.fi / (08) 410 8700
Muovin lajitteluohjeet: www.vestia.fi/lajittelu/lajittele-nain/kierratettavat-jatteet/