Rekrytoimme laitoshuoltajia eri kohteisiin

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee palvelukseensa kahta kokoaikaista ja yhtä 50% työaikaista laitoshuoltajaa.

Avoimet tehtävät

Kalajoen kaupunki hakee palvelukseensa

 1. Laitoshuoltajaa osa-aikaiseen (50%), vakituiseen toimeen. Alkusijoituspaikka on Kalajoen perusturvakeskus.
  • Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää vuorotyötä, jossa keskimääräinen viikkotyöaika on 19,12h, ma-su 6.00-21.00 välillä. Lisätyön mahdollisuus työntekijöiden lomitusten aikana.
  • Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtävät vuodeosastolla ja avopuolella sekä ateriapalvelutehtävät (ruoanjako) vuodeosastolla. Kelpoisuusehtona on toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan perus- tai ammattitutkinto.
  • Hakuaika päättyy 11.6.2021 kello 15. Lisätietoja ja hakutiedot osoitteessa: www.kuntarekry.fi.
 2. Laitoshuoltajaa, alkusijoituspaikka on Mäntyrinteen Seniorikeskus.
  • Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää vuorotyötä, jossa keskimääräinen viikkotyöaika on 38,25 h, ma-su klo 6.00 – 16.00 välillä. Toimi on kokoaikainen, ja se täytetään vakituisesti 5.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäviin kuuluu ylläpito – ja perussiivoustehtävät. Kelpoisuusehtona on toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan perus- tai ammattitutkinto.
  • Hakuaika päättyy 11.6.2021 kello 15. Lisätietoja ja hakutiedot osoitteessa: www.kuntarekry.fi.
 3. Laitoshuoltajaa, alkusijoituspaikka on Himangalla toimiva palvelukeskus Maininki.
  • Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää vuorotyötä, jossa keskimääräinen viikkotyöaika on 38,25 h, ma-su klo 6.00 – 19.00 välillä. Tehtävään kuuluu myös Himangan terveysaseman siivous. Toimi on kokoaikainen, ja se täytetään vakituisesti 5.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Hakuaika päättyy 11.6.2021 kello 15. Lisätietoja ja hakutiedot osoitteessa: www.kuntarekry.fi.
  • Tehtäviin kuuluu ylläpito – ja perussiivoustehtävät sekä ateriapalvelutehtävät (ruoanjako) palvelukeskus Mainingin osastoilla. Kelpoisuusehtona on toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan perus- tai ammattitutkinto.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot

Palveluesimies Sirpa Petäjä, puhelinnumero: 044 4691 244 tai sähköposti: sirpa.petaja@kalajoki.fi.