S2-lastenhoitaja haussa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee

S2- lastenhoitajaa ohjaamaan ja toteuttamaan Varhaisen puuttumisen ja tukimuotojen kehittäminen sekä varhaiskasvatuksen henkilöstön ohjaus -hanketta ajalle 1.8.2020 - 31.7.2021.

Tehtävänkuvaa on muutettu S2-opettajasta S2-lastenhoitajaksi.

Kalajoen varhaiskasvatus on saanut hankkeelle Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta vuosille 2020-2021. S2-lastenhoitaja työskentelee päiväkodin ryhmissä ohjaten sekä tukien suomi toisena kielenä- lasten sosiaalisten suhteiden ja vuorovaikutustaitojen vahvistumista ryhmässä leikin ja toiminnallisuuden avulla. S2- lastenhoitajalta odotetaan valmiuksia lapsia osallistavaan, tasa-arvoiseen ja leikkiin painottavan toiminnan toteuttamiseen ryhmässä. Lisäksi S2-lastenhoitajan tehtävänä on tuottaa tarvittavaa materiaalia varhaiskasvatuksen käyttöön sekä tehdä yhteistyötä eri yhteistyötahojen ja huoltajien kanssa yhdessä S2-ryhmäavustajan kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 29.10.2020 klo 13.00 mennessä. Aiemmin S2-opettajan tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja antavat vs. varhaiskasvatusjohtaja Maria Pentinmikko, maria.pentinmikko@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263 ja vs. päiväkodin johtaja Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.