Sairaanhoitajan sijaisuus ja vakituinen toimi haettavana

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin terveyspalveluissa on haettavana:

- Sairaanhoitajan sijaisuus vuodeosastolla ajalle 1.5.2021-1.4.2022 alkusijoituspaikkana Vuodeosasto 1.

- Sairaanhoitajan vakituinen toimi. Alkusijoituspaikka on Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosastolla

Sairaanhoitajan sijaisuus vuodeosastolla

Sijaisuus ajalle 1.5.2021-1.4.2022 alkusijoituspaikkana Vuodeosasto 1.

Sairaanhoitajana vastaat potilaiden lääketieteellisen hoidon toteutuksesta ja organisoinnista yhdessä lääkärin kanssa. Olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija, osallistut hoitotyöhön, sen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Sairaanhoitajana toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen sekä omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä kolmen viikon tasoittumisjaksoissa. Toteutamme autonomista työvuorosuunnittelua.

Kalajoen vuodeosastolla työskentelee 11 sairaanhoitajaa ja 16 lähihoitajaa. Työn tukena toimivat osastonsihteeri, farmaseutti, 1.5 fysioterapeuttia sekä osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta, luotettavuutta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Vaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kokoaikainen työtehtävä 38,25 h/vko, palkkaus KVTES:n mukaisesti. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotesuojaa. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, joten haethan pian. Sijaisuudessa noudatetaan 6kk koeaikaa, jonka aikana on suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa ko. työtehtävään.

Sairaanhoitajan vakituinen toimi

Alkusijoituspaikka on Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosastolla. Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastatteluajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Osasto on jaettu akuutti- ja kotiutusosastoon, ja potilaspaikkoja on 40. Osastolla hoidetaan muun muassa infektiopotilaita, leikkausten jälkeen jatkohoitoa tarvitsevia potilaita, aivoverenkiertohäiriö-, syöpä-, saattohoito- ja päihdekatkaisupotilaita.

Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtäviin kuuluu vastata lääkärin määräämän lääketieteellisen hoidon toteuttamisesta sekä kliinisestä hoitotyöstä. Käytössä on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Yksikössä korostuvat myös hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot, kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisutaidot. Arvostamme monipuolista osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Odotamme myös muutosvalmiutta ja halukkuutta itsensä ja hoitotyön kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työaikamuoto on jaksotyö ja palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika kuusi (6) kuukautta. Toimeen valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilasta. Kalajoki on savuton työpaikka.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. 6.4.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Katajisto, puh. 044 4691 519 tai paivi.katajisto@kalajoki.fi sekä apulaisosastonhoitaja Laura Koutonen, puh.044 4691 544 tai laura.koutonen@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.