Sairaanhoitajalle töitä tarjolla

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin terveyspalveluissa on uudelleen haettavana

SAIRAANHOITAJAN sijaisuus vuodeosastolla ajalle 1.5.2021-1.4.2022

Alkusijoituspaikkana Vuodeosasto 1.

Tehtävän kuvaus

Sairaanhoitajana vastaat potilaiden lääketieteellisen hoidon toteutuksesta ja organisoinnista yhdessä lääkärin kanssa. Olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija, osallistut hoitotyöhön, sen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Sairaanhoitajana toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen sekä omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä kolmen viikon tasoittumisjaksoissa. Toteutamme autonomista työvuorosuunnittelua.

Kalajoen vuodeosastolla työskentelee 11 sairaanhoitajaa ja 16 lähihoitajaa. Työn tukena toimivat osastonsihteeri, farmaseutti, 1,5 fysioterapeuttia sekä osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta, luotettavuutta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja.
Vaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kokoaikainen työtehtävä 38,25 h/vko, palkkaus KVTES:n mukaisesti. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotesuojaa. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, joka määräytyy työsopimuksen pituuden mukaisesti. Koeajan aikana on suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa ko. työtehtävään.

Lisätiedot ja tehtävään hakeminen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pian! Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Katajisto, puh. 044 4691 519 tai paivi.katajisto@kalajoki.fi sekä apulaisosastonhoitaja Laura Koutonen, puh.044 4691 544 tai laura.koutonen@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.