Sairaanhoitajan sijaisuus kotihoidossa

Sijaisuus ajalle 4.3.2020-28.1.2021

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 19.2.2020 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN sijaisuus kotihoidossa ajalla 4.3.2020-28.1.2021

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoidon tiimissä, osallistut hoitotyöhön, sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan.

Kalajoen kotihoidossa asiakkaat ja henkilökunta jakautuvat kolmeen tiimiin, joissa työskentelee 2-3 sairaanhoitajaa ja 8-10 lähihoitajaa. Työn tukena toimivat palveluohjaajat, kotiutushoitaja, fysioterapeutti sekä kotihoidon esimiehet. Käytössämme on Pegasos- ja HILKKA -tietojärjestelmät sekä RAI-arviointi.

Sairaanhoitajana osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on päivätyötä sisältäen noin 5-7 viikon välein viikonlopputyötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta, luotettavuutta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työaika 38,75 h/vko, palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika 5 kuukautta.

Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Sijaisuuden hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa ajolupaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heli Hiltunen, puh. 044 469 1265 tai heli.hiltunen@kalajoki.fi.