Sairaanhoitajan sijaisuus

SAIRAANHOITAJAN sijaisuus kotihoidossa ajalla 10.2-30.4.2020

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 3.2.2020 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN sijaisuus kotihoidossa ajalla 10.2-30.4.2020

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoidon tiimissä, osallistut hoitotyöhön, sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan.

Kalajoen kotihoidossa asiakkaat ja henkilökunta jakautuvat kolmeen tiimiin, joissa työskentelee 2-3 sairaanhoitajaa ja 8-10 lähihoitajaa. Työn tukena toimivat palveluohjaajat, kotiutushoitaja, fysioterapeutti sekä kotihoidon esimiehet. Käytössämme on Pegasos- ja HILKKA -tietojärjestelmät sekä RAI-arviointi.

Sairaanhoitajana osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on päivätyötä sisältäen noin 5-7 viikon välein viikonlopputyötä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta, luotettavuutta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työaika 37,75 h/vko, palkkaus KVTES:n mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan 1kk koeaikaa. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian 10.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sijaisuuden hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa ajolupaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heli Hiltunen, puh. 044 469 1265 tai heli.hiltunen@kalajoki.fi.