Sairaanhoitajan toimi

Hoitotyön periaatteita ovat Ihmisarvo ja terveys.

Haettavana Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa

Alkusijoituspaikka on Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosasto 1.

Osasto on akuuttiosasto ja potilaista alle 10 on pitkäaikaisia potilaita, joilla on lääketieteellinen hoidon tarve tai odottavat palveluasumispaikkaa. Osastolla hoidetaan muun muassa infektiopotilaita, leikkausten jälkeen jatkohoitoa tarvitsevia potilaita, aivoverenkiertohäiriö-, syöpä-, saatto- ja päihdekatkaisupotilaita.

Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtäviin kuuluu vastata lääkärin määräämän lääketieteellisen hoidon toteuttamisesta sekä kliininen hoitotyö. Käytössä on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Yksikössä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot, itsenäinen päätöksentekokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta.

Työsuhde alkaa 1.7.2017, palkkaus on KVTES:n mukainen. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset toimeen tehdään sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi 12.6.2017 klo. 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa vt. osastonhoitaja Anu Heikkilä, puh. 044 4691 519.