Sesongit haltuun -hanke

Sesongit haltuun

Kalajoen kaupunki sekä Alavieskan ja Merijärven kunnat ovat saaneet Pohjois-Pohjanmaan liiton AIKO-ideahaussa rahoituksen esiselvityshankkeelle, jolla selvitetään alueen toimijoiden tarpeita työvoiman saatavuuden ja osaamisen suhteen sekä tarjotaan toimijoille mahdollisuus osallistua vaikuttamiseen. Hankkeen päätarkoituksena on yhdistää maaseudun sesonkityövoimaa sekä sesonkityön tarjoajia siten, että työnantajille olisi osaavaa työvoimaa tarjolla ja työntekijöille olisi työmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Sesongit haltuun -hankkeessa yhdistetään Kalajoen maaseudun sesonkityön tarjoajia sekä sesonkityövoimaa 

Hanke on saanut alkunsa alueen toimijoiden omasta aloitteesta ja todellisista tarpeista työvoiman saatavuuteen liittyen. Hankkeen aikana järjestetään sekä työpajoja että pieniä kokeiluja, joiden avulla luodaan uusia käytänteitä ja malli, jota voidaan hyödyntää hankkeen päättymisen jälkeenkin.

Nettisivut www.sesongithaltuun.fi tarjoavat toimijoille, työntekijöille ja työnhakijoille kanavan, jossa voi osallistua sesonkityökeskusteluun. Hankkeen aikana pyritään luomaan mahdollisuuksia vuorovaikutukselle ja vaikuttamiselle lisäten hyvää vuorovaikutusta ja yhteistyötä.

Yhteystiedot:

Joni Mäkitalo, työhönvalmentaja
Työvoimapalvelut, Aamos Group Oy
044 097 2157
joni.makitalo@aamos.fi
www.aamos.fi

Maileena Tuokko, palvelumuotoilija
Työvoimapalvelut, Aamos Group Oy
044 097 2153
maileena.tuokko@aamos.fi
www.aamos.fi