Sinustako ohjaaja Ohjaamo ja Virtaamo Kalajoki -hankkeeseen?

Kalajoen kaupunki hakee nyt Sinua reipas ja innostunut OHJAAJA (2) töihin Kalajoella alkavaan Ohjaamo ja Virtaamo Kalajoki -hankkeeseen.

Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työelämävalmiuksia ja edistää heidän kiinnittymistään työelämään, koulutukseen tai muihin heitä palvelevien tukitoimien piiriin. Hankkeessa kehitetään matalan kynnyksen nuorten Ohjaamo ja yli 30-vuotiaiden Virtaamo, jotka tarjoavat moniammatillista tukea, neuvontaa ja ohjausta yhden luukun periaatteella. Hanke sijoittuu alueellisesti Kalajoen kaupungin alueelle. Hanke on myönnetty ajalle 1.3.2019 – 28.2.2022. Hankkeelle haetaan rahoitus vuosittain ja työsuhde jatkuu, mikäli jatkorahoitus hankkeelle saadaan.

Haemme hankkeeseen kahta määräaikaista ohjaajaa. Etsimme sinua, jolla on mielellään kokemusta projektityöstä, sitä vastaavasta työstä tai kokemusta kohderyhmän kanssa toimimisesta. Työ on uuden toiminnan ja työllistämistä tukevien toimenpiteiden kehittämistä. Työ sisältää sekä yksilön että ryhmän ohjaamista, asiakkaan tilanteen arviointia, konsultointia ja asiakkaiden jatkosuunnitelmien tukemista. Hankkeessa kehitetään myös työelämävalmentajan palvelua vastaamaan kohderyhmään kuuluvien henkilöiden tuen tarpeeseen elämän eri nivelvaiheissa. Toimit moniammatillisissa työryhmissä ja yhteistyössä laajan palveluverkoston, yhdistysten ja järjestöjen sekä yritysten kanssa.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava ja vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen ohjaajan työhön!

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan työsuhteeseen on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla työpaikasta lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Kalajoen kaupungin työtoiminnan päällikkö Saija Heikkilä, saija.heikkila@kalajoki.fi, puh. 044 4691 284. Miten haet työpaikkaa? Hakemukset lähetetään 21.3.2019 klo. 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Alustava haastatteluaika on 25.3.2019.

Työ on määräaikainen ajalle 1.3.2019 – 28.2.2022.