Sinustako projektipäällikkö Ikäystävällinen Kalajoki-kehittämishankkeeseen?

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Ikäystävällinen Kalajoki- kehittämishankkeeseen ajalle 15.11.2020 - 31.10.2021

Kotona asumisen tukeminen on yksi Kalajoen kaupungin tärkeimmistä tavoitteista. Väestön ikääntymisen mukana tarpeet ja vaatimukset kasvavat ja tähän vastataan palvelustrategian kehittämisellä. Ikääntyneiden näkökulmasta paras vaihtoehto olisi asuminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään, mikäli asunto ja asuinympäristö sen mahdollistavat.

Ympäristöministeriö on käynnistänyt ikääntyneiden asumisen toimenpideohjelman, johon Kalajoen kaupunki on päässyt mukaan ja saanut hankkeelle rahoituksen.

Ikäystävällinen Kalajoki-kehittämishankkeessa tavoitteena on laatia suunnitelma ja toteuttamisselvitys ratkaisuvaihtoehtoineen ikäystävälliseen asumiseen ja tulevaisuuden toimintaympäristöön. Hankkeessa osallistetaan kuntalaisia ja otetaan mukaan keskeisiä toimijoita. Projektipäällikkö huolehtii hankkeen käytännön raportoinnit ja muun toteutuksen itsenäisesti.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva koulutus ja kokemus projektityöskentelystä ja kehittämishankkeista. Lisäksi odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta ja sitoutumista tiimityöhön.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työsuhde alkaa 15.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisessa tehtävässä noudatetaan viiden (5) kk koeaikaa. Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 1.11.2020 klo 22.00 mennessä

Lisätietoja antaa asumispalvelupäällikkö Sanna Lastikka 044-4691 508 tai sähköpostilla sanna.lastikka@kalajoki.fi, 26.10.2020 alkaen.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.