Kotihoidon kotiutushoitaja huolehtii vanhuksen turvallisesta kotiutuksesta

Keskitämme kaikki yhteydenotot kotiutuksista kotiutushoitajalle. Haluamme kotihoidossa parantaa ikäihmisten hoitoa kotona ja turvallista kotiutumista osastolta ja sairaalahoidosta.

Toiminta on tarkoitettu Kalajoen kaupungin kotihoidon palveluiden piirissä oleville ja uusille asiakkaille sekä konsultaatiomahdollisuudeksi ammattilaisille. Kotiutushoitaja ilmoittaa kotihoidon tiimeille asiakkaan suunnitellusta kotiutumisesta ja huolehtii muista tarvittavista palveluista kuten ateriapalvelusta. Kotiutushoitaja välittää tarvittaessa soittopyynnön kotisairaanhoitoon.

Kotiutushoitajaan saa yhteyden puhelimella arkipäivisin klo 8 – 14. Mikäli hoitaja on varattu tai hoitoneuvottelussa, voit halutessasi jättää hänelle vastaajaan viestiä tai soittopyynnön.

Vanhuspalvelulain mukainen ennakkoilmoitus iäkkään henkilön kotiutuksesta tehdään kotiutushoitajalle 1-3 arkipäivää ennen suunniteltua kotiutusta ja kotiutuspäivänä tehdään vielä varmistussoitto. Huomioithan, että saman päivän aikana ei voi tehdä sekä ennakkoilmoitusta että kotiutusta. Kotihoidon työntekijöiden työt suunnitellaan ja reititetään päivää aikaisemmin, näin varmistetaan, että käynnit toteutuvat sovitusti.

Ennakkoilmoituksen voi tehdä kotiutushoitajalle myös sähköpostilla tai Pegasos-postilla.

Lisätietoja:

Mervi Kurikkala
kotiutushoitaja
puh. 044 4691 857
mervi.kurikkala@kalajoki.fi

Iltaruskon asukkaiden kotiutuksista yhteys suoraan:
Riikka Juola
vastaava hoitaja
Puh. 044 4691 235
tuula.hiekka@kalajoki.fi

Merijärven kotihoidon asiakkaiden kotiutuksista yhteys suoraan:
Jaana Saukko
sairaanhoitaja
puh. 044 4691 727
jaana.saukko@kalajoki.fi tai

Anu Järvimäki
osastonhoitaja
puh. 044 4691 733
anu.jarvimaki@kalajoki.fi