Himangan palvelukeskuksessa sijaitsevat tiimit Maininki, Kaislakoti ja Ulappa, sekä Mainingin satelliittiyksikkö. Palvelukeskuksessa tarjotaan tehostettua palveluasumista 59 asukkaalle. Paikoista osa on vuorohoitopaikkoja omaishoitajien ja kotona asuvien asiakkaiden tukemiseksi. Palvelukeskus Himangalle on valmistunut vuonna 1981 ja sitä on myöhemmin laajennettu. Asunnot ovat joko yhden tai kahden hengen huoneita. Tilojen keskellä on yhteinen päiväsali. Muuttaessaan taloon asukkaat kalustavat huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Asukkaat maksavat asumisestaan vuokraa, johon heidän on mahdollista hakea Kelan asumistukea. Lisäksi palveluasumiseen kuuluu palveluista perittävät ateriamaksu, tukipalvelumaksu (=perusmaksu) sekä hoitomaksu, jotka peritään perusturvalautakunnan määrittelemien taksojen mukaan. Asukkaat maksavat itse lääkkeensä, puhelinlaskunsa, kampaaja- ja parturimaksunsa ym. kuten omissa kodeissaan asuessaan.

Palvelukeskus toimii yhteisönä, jossa jokaisella on mahdollisuus yksityisyyteen ja yhdessä oloon omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pieni yhteisömme tukee asukkaan hyvinvointia ja turvallisuutta.