Seniorikeskus Mäntyrinne on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa ovat ryhmäkodit Kanervakoti, Koivukuja, Tyrnikuja ja Helmikoti. Mäntyrinteellä tarjotaan tehostettua palveluasumista 50 asukkaalle. Huoneista osa on vuorohoitopaikkoja, jotka on tarkoitettu omaishoitajien ja kotona asuvien asiakkaiden tukemiseksi. Mäntyrinteen asunnot ovat joko yhden tai kahden hengen huoneita. Ryhmäkodeissa on keskellä yhteinen oleskelutila ja keittiö. Muuttaessaan taloon asukkaat kalustavat huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Asukkaat maksavat asumisestaan vuokraa, johon heidän on mahdollista hakea Kelan asumistukea. Lisäksi palveluasumiseen kuuluu palveluista perittävät ateriamaksu, tukipalvelumaksu (=perusmaksu) sekä hoitomaksu, jotka peritään perusturvalautakunnan määrittelemien taksojen mukaan. Asukkaat maksavat itse lääkkeensä, puhelinlaskunsa, kampaaja- ja parturimaksunsa ym. kuten omissa kodeissaan asuessaan.

Mäntyrinne toimii yhteisönä, jossa jokaisella on mahdollisuus yksityisyyteen ja yhdessäoloon omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pieni yhteisömme tukee asukkaan hyvinvointia ja turvallisuutta.