Rokotukset järjestetään Kalajoen terveyskeskuksessa. Himangalla ja Merijärvellä rokotuspaikkana on neuvola. Koronarokotukset annetaan THL:n määrittämässä rokotusjärjestyksessä.

Ajanvaraus rokotuksiin tapahtuu sähköisesti tai alla mainitusta puhelinnumerosta!

Tehosterokotuksen aika (6 – 8 viikon päästä 1. rokotuksesta) varataan ensimmäisen rokotuskäynnin yhteydessä paikan päällä.

Tehosterokotusaikoja voi aikaistaa sähköisessä ajanvarauksessa, mikäli ensimmäisen annoksen saamisesta on kulunut vähintään kahdeksan (6) viikkoa. Aiemmin varatun ajan voi sitten perua rokotuskäynnin yhteydessä.

Rokotukset tapahtuvat Kalajoen terveyskeskuksessa. Himangan ja Merijärven neuvoloissa järjestetään omat rokotuspäivät, jotka ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä.

Ajanvaraus

Ajanvaraus on auki kaikille yli 12-vuotiaille.

Sähköinen ajanvaraus

Ajanvaraus koronarokotukselle on mahdollista tehdä sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Sähköinen ajanvaraus vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla, matkapuhelimen mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

Puhelinajanvaraus

Rokotusajan voi myös varata puhelimitse. Puhelinajanvaraus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8 – 10 puhelinnumero: 044 4691 532. Ajanvaraus vain tästä numerosta!  

Kotihoidon asiakkaat

Kotisairaanhoitajat hoitavat kotihoidossa olevien rokottamisen. Kotihoidon asiakkaat, jotka ovat jo varanneet itselleen ajan rokotukseen, voivat käydä rokotettavana terveyskeskuksessa omaisen avustamana.

Mikäli henkilö ei ole kotisairaanhoidon asiakas eikä pysty heikentyneen toimintakykynsä vuoksi tulemaan rokotuskäynnille terveyskeskukseen itse tai avustettuna, voi kotikäyntiä tiedustella numerosta 044 4691 569 tai sähköpostilla osoitteesta rokote@kalajoki.fi.

Kun tulet rokotukseen

  • Rokotuspaikka ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä.
  • Rokote laitetaan olkavarren lihakseen. Pukeudu helposti riisuttavaan paitaan, esim. t-paita takin alle.
  • Käytäthän kasvomaskia ja tule vain terveenä rokotukselle.

Rokotuspaikat

Kalajoella: Kalajoen terveyskeskus, Tohtorintie 4, 85100 Kalajoki.

Merijärvellä: Merijärven neuvola, Kirkkotie 6, 86220 Merijärvi.

Himangalla: Himangan neuvola, Kannuskyläntie 13, 68100 Himanka.

Koululaiset ja lukiolaiset rokotetaan pääsääntöisesti kouluilla. Välitämme tietoa oppilaille ja heidän vanhemmilleen Wilman kautta.