Kalajoen kaupungin terveyspalveluissa otetaan käyttöön uusia sähköisiä terveyspalveluita ja ajanvaraustoimintoja vuoden 2021 ja 2022 aikana. Osa näistä ovat valtakunnallisia, kaikkien käytettävissä olevia palveluita ja tämän lisäksi mm. sähköinen ajanvaraus Kalajoen kaupungin omiin terveyspalveluihin.

Omaolo

Omaolosta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut, nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden – vaikka kotisohvalta käsin! Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin. Tutustu Omaoloon!

Sähköinen ajanvaraus

Olemme avanneet puhelinajanvarauksen rinnalle sähköisen ajanvarauksen. Sähköisen ajanvarauksen tarjontaa lisätään vähitellen. Sähköinen ajanvaraus on käytössä vuorokauden ympäri joka päivä. Sähköisen ajanvarauksen sivulle tästä.

Tällä hetkellä varattavissa:

  • koronarokotukset
  • laboratorion näytteenotot

Terveyskylä

Terveyskylä.fi avoin sivusto sisältää 32 eri teemojen ympärille rakennettua virtuaalista taloa. Talot tarjoavat tietoa ja tukea kaikille kansalaisille ja potilaille ​maksutta​. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset chatit, chatbotit ja oirenavigaattorit.​​ Tutustu Terveyskylä-palveluun!

Omakanta

Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Omakannassa on nyt saatavilla myös kansallinen koronarokotustodistus. Lisätietoa Omakannasta täältä.