Terveyskylä on yliopistosairaanhoitopiirien tuottama julkinen verkkopalvelu, joka tuo terveydenhuollon palveluja kaikkien ulottuville asuinpaikasta riippumatta ja lisää näin kansalaisten tasa-arvoa. Terveyskylä on aina avoinna, ja sinne pääsee mistä tahansa kunhan käytössä on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Tutustu taloihin​

Terveyskylässä toimii eri teemojen ympärille rakennettua virtuaalitaloa. Talot​ tarjoavat tietoa ja tukea kansalaisille, potilaille ja ammattilaisille. Terveyskylän talojen tarjoamat tietosisällöt ja palvelut ovat käytössäsi maksutta. Tutustu taloihin tästä!

Omahoidon tueksi

Terveyskylä tarjoaa käyttöösi itsehoito- ja kuntoutusoppaita sekä maksuttomia omahoito-ohjelmia. Näistä palveluista saat tukea itsenäisen omahoidon toteuttamiseen. Lisäksi löydät Terveyskylästä eri sairauksiin liittyvää vertaistukea. Tutustu omahoidon tukipalveluihin tästä!

Chatit ja botit

Terveyskylässä on maksuttomia chatteja ja botteja, jotka toimivat sekä kansalaisten ja ammattilaisten tukena. Chateissa voi kysyä neuvoa terveydenhuollon ammattilaisilta, botit ohjaavat esimerkiksi sairaalaan tuloon liittyvissä kysymyksissä. Tutustu chatteihin ja botteihin tästä!

Oirenavigaattorit

Terveyskylän oirenavigaattoreiden avulla voit kartoittaa oireita ja selvittää tarvetta mahdollisiin jatkotoimenpiteisiin. Oirenavigaattorit eivät korvaa lääkärin tekemää diagnoosia.​ Tutustu oirenavigaattoreihin tästä!

Lue lisää Terveyskylästä www.terveyskyla.fi!