Sosiaaliohjaajan sijaisuus

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee määräaikaiseen toimeen reipasta ja innostunutta

SOSIAALIOHJAAJAA ajalle 15.8 - 31.12.2020

Olet yksi moniammatillisen lasten ja perheiden palveluiden yksikön työntekijöistä. Tehtäviisi kuuluu vammaispalveluiden monipuolinen asiakastyö. Kokemus kehitysvammahuollosta ja vammaispalveluista katsotaan eduksi.

Sosiaaliohjaajan sijaisuus on ajalla 15.8. – 31.12.2020.

Hakijalta edellytetään hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sitoutumista moniammatilliseen työhön ja hyviä tiimityötaitoja.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään 31.7.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Haluatko kuulla työpaikasta lisää? Lisätietoja antaa sos.tt. Päivi Siironen p. 044 – 4691 260.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Sosiaalityöntekijä Päivi Siironen p. 044 – 4691 260

www.kalajoki.fi