Sosiaalityöntekijälle ja varhaiskasvatuksen opettajalle ja lastenhoitajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee lasten ja perheiden palveluyksikköön sosiaalityöntekijää virkaan ja Varhaiskasvatuspalveluihin varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitajaa vakituisiin toimiin.

Sosiaalityöntekijän virka

Tule yhdeksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista.

Työtehtäviisi kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijän monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus toimia tarvittaessa lastenvalvojan sijaisena. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työnsisältöäsi. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Pätevyysvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon kelpoisuuslain 3 § mukainen pätevyys. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti, jonka lisäksi mahdollinen työn vaativuuteen perustuva lisä. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähetä hakemuksesi pe 16.4.2021 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen vs. palvelupäällikkö Päivi Siironen puh. 044 4691 260 tai paivi.siironen@kalajoki.fi.

Varhaiskasvatuksen opettajan vakituinen toimi

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa päiväkodissa oman ryhmän vetäjänä lasten opetuksesta, kasvatuksen ja kehityksen tukemisesta yhdessä työtiimin ja huoltajien kanssa. Alkusijoituspaikka on päiväkoti Mäntylässä  2.8.2021 alkaen.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkka 2540,45e.

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 26.4.2021 klo 14.00 mennessä. Haastattelut pidetään 3.5.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263 ja Mäntylän päiväkodin johtaja Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakituinen toimi

Meillä on avoinna yksi (1) vakituinen Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi 3.5.2021 alkaen.

Alkusijoituspaikka on päiväkoti Satumajakassa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Odotamme varhaiskasvatuksen osa-alueiden hyvää tuntemusta, lapsia osallistavaa työotetta, luovuutta ja joustavuutta. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkka 2198,74e.

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.4.2021 klo 14.00 mennessä. Haastattelut pidetään 21.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkoti Satumajakan johtaja Satu Kanerva, satu.kanerva@kalajoki.fi, puh. 044 4691 851 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.