Sosiaalityöntekijän työpaikka – hakuaikaa jatkettu 27.8.21 asti

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Kalajoen kaupunki hakee nyt Sinua reipas ja innostunut SOSIAALITYÖNTEKIJÄ

Tehtävänkuvaus

Olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista.

Työtehtäviisi kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijän monipuoliset tehtävät. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työsi sisältöä. Lasten ja perheiden palvelujen tiimissä työskentelee 19 työntekijää. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa mukavaan tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Pätevyysvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon kelpoisuuslain 3 § mukainen pätevyys. Palkka TVA:n mukainen. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätiedot ja hakemukset

Hakemukset lähetetään pe 27.8.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044 4691 552 ja Päivi Siironen p. 044 4691 260.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.