Sosiaalityöntekijän virka avoimena

Työllisyyspalvelut auttavat löytämään oman polun.

Kalajoen kaupunki hakee nyt Sinua reipas ja innostunut SOSIAALITYÖNTEKIJÄ

Olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista. Työtehtäviisi kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijän monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus toimia tarvittaessa lastenvalvojan sijaisena. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työnsisältöäsi. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Pätevyysvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon kelpoisuuslain 3 § mukainen pätevyys. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla työpaikasta lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa ( 9.4.-18 alkaen) Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä puh. 044 4691 552.

Miten haet työpaikkaa? Hakemukset lähetetään 30.4.2018 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Työ alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan.