Tapahtumajärjestäjä: Entistä parempaa maksutonta näkyvyyttä tapahtumallesi

Ilmoittamalla tapahtumatiedot Kalajoen kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenteriin maksutta saat tapahtumasi esiin yhdellä tallennuksella moneen eri paikkaan.

Kalajoen kaupungin nettisivu-uudistuksessa tapahtumakalenteri sai uuden ilmeen ja kalenteri toimii KP24-tapahtumakalenterin kautta. Kaikki Kalajoen alueella tapahtuvat tapahtumat tulisi siis syöttää KP24-kalenteriin, josta ne siirtyvät sekä kaupungin että VisitKalajoen sivustoilla oleviin tapahtumakalentereihin.

Kalajoen tapahtumakalenteri on yksi suosituimmista sivuista kaupungin nettisivuilla, sivustolla on jopa tuhansia kävijöitä parhaimpien kuukausien aikana. KP24-tapahtumakalenteria on myös uudistettu ja KP24.fi uudistuksen myötä se tuotiin entistä näyttävämmin esiin alueemme suosituimmassa verkkopalvelussa (yli 65 000 kävijää viikossa), jolloin tapahtumatiedotkin saavat entistä enemmän näkyvyyttä. Uudistuksen jälkeen tiedot ovat näppärästi selattavissa myös mobiilisti älypuhelimella.

Ilmoita tapahtumasi yhteiseen kalenteriin

Tulevat tapahtumat ilmoitetaan KP24-tapahtumakalenteriin ”ilmoita tapahtuma” -lomakkeella, joka löytyy sekä KP24-sivuilta että kaupungin nettisivuilta. Tapahtuman ilmoittaminen on maksutonta eikä sisäänkirjautumista vaadita. Tallennettu tapahtuma tulee näkyviin tapahtumakalenteriin ylläpitäjän hyväksyttyä tapahtuman.

Paljon tapahtumia järjestävien tahojen toivotaan rekisteröityvän. Tällöin tapahtuma tulee näkyviin heti ja muutokset on helppo tehdä itse. Käyttäjätunnukset ja salasanan tapahtumakalenteriin voi tilata osoitteesta menot@kpk.fi.

Täytä Ilmoita tapahtuma -lomakkeen tiedot huolellisesti. Mitä enemmän tietoa, sen parempi. KP24-lomakkeen täyttöohjeet löydät lomakkeen yläreunasta linkistä ”ohjeet”. KP24-ohjeiden lisäksi toivomme, että kiinnitätte huomiota seuraaviin asioihin.

KIELI

Tapahtumat voi ilmoittaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kaupungin verkkosivuille tapahtumat tulevat joko suomeksi tai englanniksi. Toivomme, että varsinkin suuret yleisötapahtumat ilmoitettaisiin myös englanniksi.

TAPAHTUMAN OTSIKKO

Tapahtuman nimi kannattaa miettiä hyvin. Nimi olisi hyvä olla lyhyt ja ytimekäs, mutta tapahtumaa hyvin kuvaava.

KUVAUS

Tapahtumasta on hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta tapahtuma houkuttelisi hyvin kävijöitä. Muista, että vaikka kyseessä olisi perinteinen tapahtuma, aina on niitä, joille tapahtuma ei ole tuttu. Älä siis ohita kuvauskenttää pikaisesti, vaan täytä se huolella.

PAIKKAKUNTA

KP24 Tapahtumakalenterissa on esillä sanomalehti Keskipohjanmaan levikkialueen kunnat. Kalajoen kaupungin kalenteriin siirtyvät vain Kalajoella järjestettävät tapahtumat, mutta samalla saat näkyvyyttä KP24:ssa myös laajemmin. Myös Keski-Pohjanmaan Kirjapainon lehdet seuraavat tapahtumakalenterin tapahtumia juttuvinkkien valossa ja tapahtumakalenterin tapahtumia poimitaan myös niin printtilehtiin kuin verkkolehtiinkin.

TAPAHTUMAPAIKAN OSOITE

Tämä kenttä ei ole pakollinen, mutta toivomuksena on, että myös tapahtumapaikan osoite ilmoitetaan. Ulkopaikkakuntalaisille tai vastamuuttaneille vakiintuneiden tapahtumapaikkojen sijainnit eivät ole tuttuja. Osoitteen perusteella tapahtumatietoon tulee näkyviin myös kartta, joka helpottaa perille löytämistä.

KUVA

Kuva ei ole pakollinen, mutta suosittelemme lämpimästi sen lisäämistä. Kuva elävöittää tapahtumakalenteria ja houkuttelee tapahtumakävijöitä.

Tapahtumatietojen muuttaminen

KP24-tapahtumakalenteriin rekisteröityneet käyttäjät voivat itse muokata julkaistujen tapahtumien tapahtumatietoja. Kalajoen kaupungin syöttämiä tietoja pääsee muokkaamaan toimistosihteeri, joten korjauspyynnöt voi laittaa hänelle. Tapahtumanjärjestäjät, jotka eivät ole rekisteröityneet, mutta ovat itse syöttäneet tiedot KP24-kalenteriin, tulee muutospyynnöissä ottaa yhteyttä suoraan KP24-kalenteriin menot@kpk.fi.

Linkit

KP24-tapahtumakalenteri: https://kp24.fi/tapahtumat
Tapahtumakalenterin ohje: https://kalajoki.fi/vapaa-aika-ja-liikunta/tapahtumakalenteri/

Toivomme kaikkia tapahtumia järjestäviä tahoja ilmoittamaan aktiivisesti kaikista tapahtumista yhteiseen kalenteriin. Näin saamme yhteisen näkymän siihen, mitä kaupungissa tapahtuu ja voimme välttää myös harmillisia päällekkäisyyksiä.