Tapahtumanjärjestäjä, ilmoita tapahtumasi tapahtumakalenteriin

Kalajoella on paljon tapahtumia kuten kesäteatterinäytöksiä.

Tapahtumanjärjestäjät saavat nyt tapahtumatietonsa esille yhdellä päivityksellä kolmeen eri kalenteriin. Syöttämällä tapahtumatiedot Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj:n ylläpitämään KP24-tapahtumakalenteriin, tiedot siirtyvät myös Kalajoen kaupungin verkkosivuille sekä Visit Kalajoen tapahtumakalenteriin.

Kalajoen kaupungin nettisivu-uudistuksen myötä myös kaupungin sivuilla oleva tapahtumakalenteri sai uuden ilmeen. Lisäksi kalenteri yhdistettiin Keskipohjanmaan KP24-tapahtumakalenterin kanssa. KP24-kalenteri yhdistettiin matkailusivustolla olevan tapahtumakalenterin kanssa viime vuoden puolella.

Tulevat tapahtumat ilmoitetaan KP24-tapahtumakalenteriin ”ilmoita tapahtuma” -lomakkeella, joka löytyy sekä KP24-sivuilta että kaupungin nettisivuilta. Tapahtuman ilmoittaminen on maksutonta eikä sisäänkirjautumista vaadita. Tallennettu tapahtuma tulee näkyviin tapahtumakalenteriin ylläpitäjän hyväksyttyä tapahtuman.

Paljon tapahtumia järjestävien tahojen toivotaan rekisteröityvän. Tällöin tapahtuma tulee näkyviin heti ja muutokset on helppo tehdä. Käyttäjätunnukset ja salasanan tapahtumakalenteriin voi tilata osoitteesta menot@kpk.fi.

Lomakkeen yhteydestä löytyy ohjeistus, miten lomake täytetään. Tapahtumasta on hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta tapahtuma houkuttelisi hyvin kävijöitä. Varsinkin tapahtuman otsikkoon ja kuvaukseen on hyvä kiinnittää huomiota. Perinteisetkään tapahtumat eivät välttämättä ole tuttuja vastamuuttaneille tai vierailijoille. Suosittelemme myös kuvien käyttöä.

Tapahtumat voi ilmoittaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kaupungin verkkosivuille tapahtumat tulevat joko suomeksi tai englanniksi. Toivomme, että varsinkin suuret yleisötapahtumat ilmoitettaisiin myös englanniksi.

Tapahtumat olisi hyvä ilmoittaa kalenteriin niin aikaisin, kuin mahdollista, jotta ihmiset pystyvät ottamaan ne huomioon vapaa-ajan suunnitelmissaan. Tapahtumatietojen muutospyynnöistä ei-rekisteröityneet käyttäjät voivat laittaa viestiä osoitteeseen menot@kpk.fi tai ottaa yhteyttä kaupungin toimistosihteeriin.

Toivomme kaikkia tapahtumia järjestäviä tahoja ilmoittamaan aktiivisesti kaikista tapahtumista yhteiseen kalenteriimme. Jos sinulla ei ole internet yhteyttä käytettävissäsi, tiedot tapahtumasta voit ilmoittaa kaupungin toimistosihteeri Anja Tilvikselle.

Tilvis Anja
Toimistosihteeri
Yrityspalvelukeskus
Puh. 044 4691 250
anja.tilvis@kalajoki.fi

KP24-tapahtumakalenteri
Kaupungin tapahtumakalenteri
Tapahtumakalenterin ohje