Tekniset palvelut hakee infratyönjohtajaa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Haemme joukkoomme

INFRATYÖNJOHTAJAA nykyisen työnjohtajan siirtyessä palvelualueen esimieheksi.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi vastaat uusien kaava-alueiden rakentamisesta sekä katujen, hulevesi- ja jätevesiviemäreiden saneeraamisesta. Huolehdit vastuualueesi liittyvistä kilpailutuksista, valvonnasta sekä yhteistyöstä palvelutarjoajien kanssa.

Koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto (teknikko), lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 10.5.2021 klo 12:00 mennessä.

Lisätietoja virasta antaa vs. yhdyskuntatekniikaninsinööri Juha-Pekka Karihtala, juha-pekka.karihtala@kalajoki.fi, puh. 044 469 1787 tai tekninen johtaja Marko Raiman, marko.raiman@kalajoki.fi, puh. 044 461 1213

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.