Tekniset palvelut hakevat kuntatekniikan työntekijää

Tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavateiden, viemäriverkoston, sekä viher- ja ulkoilualueiden kunnossapito ja rakentamistyöt.

Edellytämme työntekijältä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Työntekijältä vaaditaan vähintään henkilöauton ajokortti, eduksi katsotaan kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti. Alan koulutus ja aiempi monipuolinen työkokemus sekä traktorin käyttökokemus kesä- ja talvikunnossapidossa katsotaan hakijalle eduksi. Työ saattaa sisältää tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta valmistunut huippuosaaja, tärkeintä on että olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä huippu tiimissä ja sinulla on halu kehittää taitojasi.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen toimen vastaanottamista. Palkka TS:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 16.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja toimesta antaa yhdyskuntatekniikan insinööri Juha-Pekka Karihtala, juha-pekka.karihtala@kalajoki.fi, 044 4691 787