Terveskeskuslääkärin virka avoinna – hakuaikaa jatkettu 12.3.21 asti

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä.

Kalajoki on elinvoimainen 12.400 asukkaan merenrantakaupunki, jossa asumisen laatua lisäävät hyvät julkiset ja yksityiset palvelut. Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon.

Vahvistamme tiimiä – Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN UUSI virka

HAKUAIKAA JATKETTU 12.3.2021 KLO 15.00 SAAKKA

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Vahvistamme lähipalvelujamme uusien virkojen avulla. Haluamme tarjota asiantuntevaa ja monipuolista perusterveydenhuollon osaamista alueemme väestölle. Tavoitteenamme on painottaa oikea-aikaista avun tarjoamista ja ennaltaehkäisevää työtä. Olemme kiinnostuneita työmme kehittämisestä ja haluamme ylläpitää osaamistamme.

Olemme myös koulutusterveyskeskus ja olemme kehittäneet nuorten kollegojen ohjausta ja tukea merkittävästi viime vuosina. Meillä on oma suun terveydenhuolto, röntgen ja laboratorio, sekä 26 akuuttipaikkaa sisältävä vuodeosasto. Työtilat ovat modernit, ja uusia toimitiloja ollaan rakentamassa.

Hakijassa arvostamme innostusta työhömme, joustavuutta, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävään hakeminen

Hakemukset virkaan tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 12.3.2021 klo. 15.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme elämänläheistä ja vaihtelevaa arkityötä sopivankokoisessa työyhteisössä. Tarvittaessa tuemme puolison työnhaussa sekä asunnon etsinnässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antavat Anu Eskelinen, ylilääkäri, anu.eskelinen@kalajoki.fi ja palvelualuejohtaja Kauno Salminen kauno.salminen@kalajoki.fi p. 044 4691 542

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.