Tervetuloa käyttämään Kalajoen kaupungin Chat-lääkärin vastaanottoa!

Hyvinvointipalvelut

Kalajoella aloitetaan 27.5.- 14.7.2020 kahden (2) kuukauden kokeilujakso vain Kalajoen ja Merijärven kuntalaisille tarkoitetusta chat-lääkärin vastaanotosta.

Chat pilotti päättyi 31.8.2020 klo 19.00. Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta uuden toiminnan kokeiluun! Toiminta jää tässä vaiheessa tauolle mutta palautteiden perusteella kehitämme jatkossakin sähköistä asiointia ja tulevaisuuden toimintamuotoja terveydenhuollossa.

Chat-lääkärin vastaanotto on avoinna kuntalaisille arkisin klo 16-19 ja lauantaisin ja arkipyhinä klo 10-13. Tästä poikkeuksena  juhannuspäivä (20.6.2020). Chatissa käyty keskustelu on tietoturvallista, tunnistautuminen tapahtuu suomi.fi-palvelun kautta verkkopankkitunnuksilla. mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Chat-lääkärillä on käytössään sama potilastietojärjestelmä kuin potilaan asioidessa terveyskeskuksessa. Sen kautta lääkäri näkee potilaan laboratoriotulokset, lääkitykset ja hoitohistorian ihan samaan tapaan kuin terveyskeskuksen lääkärit potilaan kanssa asioidessaan.

 

Chat-lääkärin vastaanotolle pääset alla olevan linkin kautta

Chat-lääkärin vastaanotto