Terveystarkastajan virka haettavana

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki julistaa haettavaksi

TERVEYSTARKASTAJAN viran.

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Viran sijoituspaikka on Kalajoki.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (23/2006) 35 §:n ja 88 §:n mukaisesti. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä.

Työssä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, tietoteknistä osaamista, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Edellytämme, että virkaan valittavalla on vähintään voimassa oleva B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa terveydensuojelun sektorille, johon kuuluvat mm. talous- ja uimavesivalvonta, laivojen saniteettitarkastukset ja asumisterveyteen liittyvä valvonta.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 3284,11e.

Virka täytetään 1.3.2021 ja täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään hakeminen

Hakeminen tapahtuu www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy perjantaina 29.1.2021 klo 15.00.

Lisätietoja antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Inkeri Eronen, puhelin: 044-4691 460, sähköposti: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.