Timmi Venepaikat – varausjärjestelmän käyttöönotto etenee

Konikarvon pienvenesatama

Teitä rekisteröityneitä venepaikkalaisia on jo yli 400, hienoa!

Kun olet rekisteröitynyt järjestelmään, muistathan käydä vielä kirjautumassa järjestelmään ja lisäämässä veneesi tiedot Omat tiedot-valikon kautta. Tämän jälkeen pääsemme varaamaan vanhan venepaikkasi käyttäjätunnuksillesi. Alla tästä tarkemmin ohjetta.

Varausjärjestelmän käyttöönoton tilanne

Järjestelmän käyttöönotto on päässyt siihen vaiheeseen, että reilu puolet venepaikoista on onnistuneesti varattu ja maksettu.

Jos olet jo rekisteröitynyt järjestelmään, mutta et ole vielä saanut varausvahvistusta venepaikastasi, käythän kirjautumassa Timmi venepaikkajärjestelmään ja tarkistamassa ”Omat tiedot” – valikosta, että olet syöttänyt veneesi tiedot järjestelmään ”Omat tiedot” -kohdan kautta .  Kun veneen tiedon ovat järjestelmässä, voimme varata vanhan paikkasi käyttäjätunnuksillesi.

Kun olemme varanneet käytössäsi olleen venepaikan käyttäjätunnuksellesi, saat varausvahvistuksen. Varausvahvistuksen saatuasi venepaikkamaksun voi käydä suorittamassa Timmin kautta verkkomaksuna. Huomioithan, että veneen tietojen syöttäminen ja maksutoiminto toimivat vain tietokoneella tehtäessä, ei mobiilissa.

Kauden 2020 varaukset ovat voimassa toistaiseksi. Eli ei huolta vanhan paikan menettämisestä tai vaihtumisesta.

Tarvitsetko apua?

Jos koet haasteita ohjelmaan rekisteröitymisessä, veneen tietojen syöttämisessä tai venepaikan maksamisessa, olethan yhteydessä niin autamme eteenpäin.

Yhteystiedot löydät täältä.

Ohje rekisteröitymiseen

Alla pikaohjeet rekisteröitymiseen, veneen tietojen syöttämiseen sekä venepaikan maksamiseen:

Rekisteröityäksesi avaa Timmi verkkoselaimessa tästä: Timmi-venepaikat.

  1. Valitse Kalajoen venepaikat
  2.  Paina kohtaa ”Rekisteröidy”
  3.  Paina kohtaa ”Asioin yksityishenkilönä”
  4.  Syötä yhteystiedot järjestelmän vaatimusten mukaisesti. Tutustu ja hyväksy käyttöehdot, järjestyssäännöt sekä tietosuojaseloste. Tallenna.

Veneen tietojen lisääminen

Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu vielä järjestelmään ja käy lisäämässä veneesi tiedot.

  1.  Valitse ylävalikosta ”Omat tiedot” kohta ”Omat tiedot”
  2. Avaa ”Omat veneet” -välilehti
  3. Syötä veneen nimi, tyyppi, leveys, pituus ja syväys. Nämä tiedot ovat tärkeitä syöttää, jotta järjestelmä antaa liittää paikan käyttäjätunnuksillesi.

Tämän jälkeen voimme kohdistaa venepaikkasi käyttäjätunnuksillesi. Kun se on tehty, saat sähköpostiisi tiedon varausvahvistuksen, jossa tieto, että varauksen voi nyt käydä maksamassa. Alkuvaiheessa palvelussa on ruuhkaa, varausvahvistus ei välttämättä saavu saman päivän aikana. Pyrimme lähettämään varausvahvistuksen kaikille rekisteröityneille 15.5.2021 mennessä.

Venepaikan maksaminen

Maksaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu Timmi Venepaikkajärjestelmään
  2. Valitse ylävalikosta ”Omat tiedot” kohta ”Omat venepaikat”
  3. Näet varatun paikan tiedot ja vihreän ”Maksa”-painikkeen. Paina tästä ja järjestelmä ohjautuu verkkomaksamiseen.
  4. Verkkomaksaminen toimii pankkien verkkopankkitunnuksin tai Visa- ja Mastercard-korteilla.
  5. Maksutapahtuman jälkeen muistathan vielä palata palveluntarjoajan sivuille linkistä ”Palaa palveluntarjoajan sivulle” tai odottamalla, että järjestelmä palautuu Timmi-järjestelmään automaattisesti. Tämä on erityisen tärkeä vaihe, jotta maskusi tieto rekisteröityy Timmi-järjestelmään oikein.
  6. Maksutapahtumasta saat automaattisesti maksuvahvistuksen sähköpostiisi.

Venepaikkojen varaamisohjeet löydät täältä jatkossa: Venepaikkojen varaaminen.

Tällä hetkellä venepaikan varaustoiminto ei ole asiakkaan käytettävissä. Käyttöönoottovaiheessa päällekkäisyyksien välttämiseksi venepaikkavaraukset varataan reksiteröityneiden käyttäjätunnuksille Teknisen palvelun toimesta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme sinua mielellämme!

Yhteistyöterveisin,

Isännöitsijä Pirita Salmu, puh. 044 469 1271, pirita.salmu(at)kalajoki.fi