Toiminta-avustukset haettavissa 30.4.2022 asti

Perhe ulkoilemassa Kalajoella

Vuoden 2022 urheiluseurojen, nuorisoyhdistysten ja kulttuurityötä tekevien järjestöjen sekä muiden yleishyödyllisten, rekisteröityjen yhdistysten ja järjestöjen toiminta-avustukset ovat haettavana 1.3. - 30.4.2022 kello 16 mennessä.

Kalajoen kaupunki myöntää vuosittain harkinnanvaraisia avustuksia talousarvioon varatuista määrärahoista kaupunginhallituksen hyväksymien avustusohjeiden mukaisesti. Avustuksen myöntämisen ensisijaiset perusteet ovat avustettavan toiminnan yleishyödyllisyys, laajuus, vaikuttavuus sekä hakijan avustuksen tarve. Avustuksia myönnetään ensisijaisesti Kalajoen kaupungin alueella toimiville yhteisöille ja järjestöille.

Avustushakemuksen liitteenä tulee olla yhteisön tai järjestön toimintasuunnitelma sekä edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Myöhästyneitä avustushakemuksia ei käsitellä.

Avustushakemukset täytetään osoitteessa www.akkuna.fi. Poikkeustapauksissa hakemukset voi myös toimittaa sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@kalajoki.fi tai postitse osoitteeseen: Kalajoen kaupunki, Kirjaamo, Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki.

Kalajoki 3.3.2022
Kaupunginhallitus