Toimintaterapeutille töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Hyvinvointipalvelut hakee toimintaterapeutin sijaista

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee

TOIMINTATERAPEUTIN sijaista ajalle 15.6.- 1.3.2021.

Toimintaterapeutin toimi painottuu ensisijaisesti aikuisten toimintaterapiaan. Työ voi sisältää myös lasten toimintaterapiaa hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisvahvuuksien mukaan. Pääpaino työssä on aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden asiakkaiden toimintaterapia-arvioinnissa ja terapiassa. Työ sisältää myös pienapuvälinetarpeen arviointia ja reuma-asiakkaiden ohjausta. Työhön perehdytään ja kollegiaalista tukea on mahdollista saada.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Myös osa-aikainen työntekijä voidaan huomioida. Palkka KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
Lähetä työhakemus www.kuntarekry.fi 10.6.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi

www.kalajoki.fi